Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Zoetermeer
  • De Werven 5
  • 2731 AZ Benthuizen
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Zoetermeer

Ontstaansgeschiedenis
Schadenet Zoetermeer is in 1980 opgericht en in 1988 door de huidige directie overgenomen. Een stormachtige ontwikkeling in de techniek en bedrijfsvoering heeft ons doen besluiten ons bedrijf aan te sluiten bij de Schadenet BV. Een keten van vele onafhankelijke schadeherstelbedrijven die samen een landelijk dekkend netwerk vormen. Alle vestigingen van Schadenet - dus ook Zoetermeer - zijn gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001.

Bereikbaarheid Zoetermeer
Schadenet Zoetermeer is gevestigd op De Werven 5 in Benthuizen, nabij de A12 en daardoor zeer goed bereikbaar voor de lokale en regionale opdrachtgevers. Het bedrijf heeft een landelijk, maar ook sterk lokaal karakter en staat voor kwalitatief hoogstaand vakwerk. Schadenet Zoetermeer maakt gebruikt van moderne reparatietechnieken, state of the art producten en groen schadeherstel om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ondersteunt Schadenet Zoetermeer de plaatselijke voetbalclub BSC ’68 en enkele teams voor Alpe d’Huzes. 

Tevredenheid klanten
Ons bedrijf streeft ernaar om iedere klant tevreden te stellen. Als een auto met een schade, klein of groot, bij ons binnenkomt gaat onze machine draaien. Halen van de auto, organiseren van vervangend vervoer, de schade herstellen en het na traject: het afleveren van een perfect gerepareerde auto. Een positief verraste klant is ons streven in alle facetten. 

Schadenet Zoetermeer is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Benthuizen

Schadenet Zoetermeer is een specialist in autoschadeherstel in Benthuizen

Terug naar overzicht