Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Snel weer onderweg

Bij de grootste schadehersteller

Over Schadenet B.V.

Schadenet is een professionele autoschadeherstelketen. Met meer dan 120 vestigingen bieden we een uitstekende landelijke dekking, een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk. Hiermee onderscheidt Schadenet zich in de automotive markt. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de arbowetgeving wordt gewerkt. 

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Alle Schadenet franchisenemers zijn multi-site gecertificeerd:

  • Gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001
  • Bovag Erkend Schadeherstel
  • Erkend Duurzaam

Het MVO-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit). Alle Schadenet locaties zijn tevens aangesloten bij de BOVAG.

Neem gerust via deze gegevens contact met ons op.