Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Snel weer onderweg

Bij de grootste schadehersteller

Antoni van LeeuwenhoekAntoni van Leeuwenhoek

Het is de ambitie van het Antoni van Leeuwenhoek om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen en om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Eerlijke voorlichting over verschillende behandelvormen, de slagingskansen en gevolgen ervan, zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wij vinden het belangrijk om samen met onze patiënten een keuze te maken voor een behandeling, of een combinatie van behandelingen in ons ziekenhuis.

Vanuit de voortdurende ambitie kanker te ontrafelen en de behandeling ervan te verbeteren, combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met hoogstaand en grensverleggend onderzoek. Hierdoor zijn de nieuwste inzichten en technieken zo snel mogelijk beschikbaar voor patiënten. Andersom geven ervaringen in de dagelijkse zorg het onderzoek richting. Zo ontstaan er steeds nieuwe, betere behandelingen.

Daarvoor is behalve kennis en inzet veel geld nodig. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation draagt bij aan de financiering van het wetenschappelijk onderzoek dat plaatsvindt in het Antoni van Leeuwenhoek.

HulphondHulphond

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond en dierenondersteunde therapie.

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Onze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Nederlandse RETT Syndroom verenigingNederlandse RETT Syndroom vereniging

De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging (NRSV) vertegenwoordigt alle personen met Rett syndroom in Nederland. De NRSV is de landelijke patiënten- en belangenvereniging voor het Rett syndroom, erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Jaarlijks worden er in Nederland ongeveer 8 kinderen met Rett syndroom geboren. Daarom moeten er in Nederland in totaal ongeveer 500 mensen met Rett syndroom zijn.

De vereniging komt voort uit het Rett Syndroom Netwerk, opgericht in 1998 en is opgegaan in de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging tijdens haar oprichtingsvergadering in december 2008 in Utrecht.