Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Snel weer onderweg

Bij de grootste schadehersteller

Duurzaam ondernemen

Schadenet B.V. is ruim 30 jaar actief in de autoschadeherstelbranche. De organisatie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke keten in Nederland. Schadenet verzorgt efficiënt autoschadeherstel, met specifieke aandacht voor het milieu, schadelast- en kostenbeheersing en garandeert haar professionele opdrachtgevers een optimale, passende, unieke dienstverlening met een korte doorlooptijd.

Uw voertuig wordt bij alle Schadenet vestigingen hersteld op een kostenbesparend en efficiënte wijze. Dit realiseren wij door het gebruik van nieuwe onderdelen tot een minimum te beperken en een minimum verbruik van fossiele brandstoffen en energie. Hierdoor wordt de hoeveelheid afval maximaal gereduceerd.

Certificeringen

De ISO-gecertificeerde werkprocessen staan garant voor professionele werkplaatsen en reparatieafhandelingen. Dit heeft zich vertaald in vele duurzame relaties waar partnership centraal staat. Schadenet gaat niet voor quick wins, maar voor langdurige samenwerkingen met als resultaat waarde-creatie in de gehele supply chain.

Schadenet hecht veel waarde aan een effectief kwaliteitsbeleid, waarbij de tevredenheid van de klant en de duurzaamheid van de dienstverlening centraal staan.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Om inhoud te geven aan onze claim van het ‘meest groene alternatief’ leggen wij jaarlijks verantwoording af middels een MVO-jaarverslag. In dit verslag worden de getroffen maatregelen, de behaalde resultaten en de nieuwe doelstellingen op het gebied van MVO gerapporteerd.

Eventuele vragen kunnen gericht worden aan Schadenet B.V. via het e-mailadres: nederland@schadenet.nl