Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Snel weer onderweg

Bij de grootste schadehersteller

Waarom Schadenet

Schadenet is een franchiseorganisatie met een landelijke dekking en jarenlange ervaring. Met meer dan 120 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt!

Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de arbowetgeving wordt gewerkt.

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle locaties zijn gecertificeerd op ISO 9001, ISO 14001, Bovag Erkend Schadeherstel, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren. Al onze bedrijven zijn aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG.

Het MVO-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).