Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Snel weer onderweg

Bij de grootste schadehersteller

Merkherstel

Schadenet heeft binnen haar keten voor ieder merk meerdere merkspecialisten. Dit zijn locaties die door het betreffende merk officieel zijn gecertificeerd en als zodanig zijn erkend. Deze locaties bevinden zich over het gehele land verspreid. Indien een locatie niet over een specifiek merkcertificaat beschikt, worden zeer complexe schades direct bij een daarvoor speciaal ingerichte Schadenet locatie ondergebracht. Dit zonder dat de berijder het lang zonder zijn/haar auto hoeft te doen en zonder bijkomende kosten.

Generalist/merkspecialist

Schadenet heeft ketenbreed binnen haar netwerk verreweg de meeste merkencertificeringen en strategische samenwerkingsverbanden met een dealer (holding) of door de eigendomsconstructie van een Schadenet franchisenemer met een dealer (holding) van Nederland.

Landelijke dekking

Schadenet heeft binnen haar keten voor ieder merk meerdere merkspecialisten. Deze locaties bevinden zich over het gehele land verspreid. Indien een locatie niet over een specifiek merkcertificaat beschikt, worden zeer complexe schades direct bij een Schadenet locatie ondergebracht die wel beschikt over de betreffende merkcertificering. Dit zonder dat de doorlooptijd negatief beïnvloed wordt en zonder bijkomende kosten voor de berijder. Op deze manier is landelijke dekking van merkspecialisatie altijd gegarandeerd.

Regel het direct Vraag online een offerte aan