Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Van Vliet
  • Techniekweg 14
  • 3481 MK Harmelen
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:00 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Van Vliet

Ontstaansgeschiedenis

Schadenet Van Vliet vindt zijn oorsprong in 1990 toen het nog Autoschadeherstelbedrijf Harmelen heette. Het bedrijf werd in die tijd geleid door drie personen. Later werd de naam afgekort naar ASH. Later viel het bedrijf onder de Van Vliet Groep. Onder deze groep vallen ook Autocentrum van Vliet in Woerden en Bodegraven en het tankstation Shell Van Vliet in Woerden.

In de loop der jaren is de markt drastisch veranderd. Leasemaatschappijen en verzekeraars wilden afspraken maken met ketens om zo alles duidelijk en inzichtelijk te hebben. Het werd voor ASH tijd om zich aan te sluiten bij een keten. Zo is de naam Schadenet van Vliet ontstaan. In de beginjaren was Autoschadeherstelbedrijf Harmelen gevestigd aan de Nijverheidsweg 16 in Harmelen. Maar in 2003 bleek dat pand toch te klein en is het bedrijf verhuisd naar een drie keer zo groot pand - op het industrieterrein ‘De Putkop’ - aan de Techniekweg 14 in Harmelen. De vestiging is gunstig gelegen ten opzichte van de A2 en de A12 en derhalve zeer goed bereikbaar en met een grote werkplaats en vele parkeerplekken is het een ideaal pand. 

Wie zijn wij?
Heden ten dagen is Schadenet Van Vliet een organisatie met duidelijke communicatielijnen waarbij transparantie voorop staat. Flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet Van Vliet zich in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest moderne, geschikte en best passende technologie en houden rekening met het milieu. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001.

Wij weten bij Schadenet Van Vliet dat autoschade geen pretje is. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: het liefst wil je dat het direct wordt opgelost. Wij nemen je zorgen weg. In de meeste gevallen wordt je auto opgehaald en krijg je direct vervangend vervoer. De schade wordt op vakkundige wijze hersteld, zodat je zo snel mogelijk jouw eigen voertuig terug hebt. Ook de administratie nemen wij voor onze rekening. Doordat Schadenet Van Vliet met de meeste verzekeraars en leasebedrijven samenwerkt, ben je altijd verzekerd van een snelle en accurate service.

Schadenet Van Vliet is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Harmelen

Schadenet Van Vliet is een specialist in autoschadeherstel in Harmelen

Terug naar overzicht