Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Van Straaten Leiden Servicelocatie
  • Zaalbergweg 19 B
  • 2314 XS Leiden (Industrieterrein Roomburg)
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Van Straaten Leiden Servicelocatie

Schadenet Van Straaten Groep bouwt op ruim een halve eeuw ervaring. Ons bedrijf werd in 1963 in Gouda opgericht door Hans Bijkerk en zijn stiefvader Harry van Straaten. In de jaren ‘60 en ‘70 bestonden de klanten voornamelijk uit autodealers en autohandelaren. De eerste leasemaatschappij, Auto Lease Holland (later opgegaan in Leaseplan), werd klant in 1978. Later volgden er nog vele anderen. 

In 1968 verhuisde Schadenet Van Straaten Gouda naar Gouderak (grens Gouda) en in 1980 naar een andere locatie in diezelfde plaats. Hier zijn wij tot op heden nog steeds gevestigd. Eind 2014 bereikte Schadenet van Straaten een mooie mijlpaal in de vorm van een multi-site certificering: ISO:9001, ISO:14001 en Erkend Duurzaam.

Locatie vestigingen
Inmiddels zijn wij behalve in Gouda ook gevestigd in Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Rijswijk, Den Haag, Westland en sinds dit jaar dus ook in Leiden.

Duurzaamheid / MVO
Wij maken desgewenst gebruik van duurzame reparatietechnieken zoals, gebruikte onderdelen, uitdeuken-zonder-spuiten of spotrepair. 

Klanttevredenheid
Een impressie van klantreacties :

“Prima service en prettige behandeling en afhandeling.”

“Verschillende keren geweest, ook met de auto van mijn man. Super tevreden! Mooi bedrijf!”

“De auto was zowel van binnen als buiten helemaal nieuw, leren bekleding keurig schoon.”

“Onwijs goede service en was blij verrast te zien hoe mooi schoon de auto was bij afhaal. Super gedaan mannen!!”

Schadenet Van Straaten Leiden Servicelocatie is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Leiden (Industrieterrein Roomburg)

Schadenet Van Straaten Leiden Servicelocatie is een specialist in autoschadeherstel in Leiden (Industrieterrein Roomburg)

Terug naar overzicht