Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
09.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Van Mossel Eindhoven

Welkom bij Schadenet Van Mossel Eindhoven. Bij het autoschadecentrum in Eindhoven werken we met de meest moderne apparatuur en best opgeleide mensen. Schadenet Van Mossel Eindhoven is verder multi-site gecertificeerd: ISO 9001 en ISO 14001.

Over Schadenet Van Mossel

Wij zijn een landelijk opererende organisatie op het gebied van autoschadeherstel. Wij doen er alles aan om bij autoschade zo goed en zo efficiënt mogelijk te helpen. Met de beste mensen en dito service. Een (forse) schade of juist een klein krasje of deukje? Bel 085-273 80 55 en wij regelen het. Door uw auto gratis te komen halen, thuis of op het werk? Geen probleem! U kunt ook via het dealerbedrijf uw schade melden. Zij regelen het dan verder met ons. “Van Mossel biedt meer dan u verwacht”.

Routebeschrijving 

De vestiging Schadenet Van Mossel Eindhoven is goed bereikbaar. Het ligt op het bedrijventerrein Acht in noordwest Eindhoven. Hieronder vindt u een routebeschrijving vanuit verschillende richtingen. 

Vanuit Den Bosch/Utrecht

Neem afrit A28 Best/Eindhoven/Acht. Boschdijk volgen. Na de viaducten eerste straat rechts (Steenoven). 

Vanuit Venlo/Maastricht

Tot knooppunt de Hogt, A2 volgen, neem daarna de afrit 29 Acht/Welschap (vliegveld). Rechtsaf de Anthony Fokkerweg op, spoorweg onderdoor en bij de 3e verkeerslichten linksaf de Boschdijk op. Bij 2e verkeerslichten na de molen linksaf de Steenoven op. 

Vanuit Tilburg/Breda

Ga richting Maastricht (A2). Neem daarna afrit 29 Acht/Welschap (vliegveld). Linksaf de Anthony Fokkerweg op, spoorweg onderdoor en bij de 3e verkeerslichten linksaf de Boschdijk op. Bij 2e verkeerslichten na de molen linksaf de Steenoven op.

 

Schadenet Van Mossel Eindhoven voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht