Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Van Gestel Tilburg
  • Mascagnistraat 533
  • 5049 BL Tilburg
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Van Gestel Tilburg

Schadenet van Gestel is opgericht in 1979 en heeft dus al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel aan voertuigen. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het herstellen van autoschades voor alle merken auto’s en zijn wij uitgegroeid tot een professionele partner op het gebied van autoschadeherstel.

Bij het herstellen van alle vormen autoschade maken wij gebruik van de meest geschikte en best passende technologie die aan strenge milieueisen voldoen. Hoge kwaliteit, dienstverlening en milieubewust werken staan bij ons centraal. Alle medewerkers zijn professioneel en zeer vakkundig en er wordt volgens de arbo-wet gewerkt. Wij streven er elke dag weer naar om onze processen te optimaliseren en nog meer kennis te vergaren, zodat wij onze kwaliteit kunnen blijven verbeteren. 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en bieden daarom altijd een goede service. Wij zijn flexibel, denken graag met u mee en zoeken altijd naar de beste oplossing. Daarnaast proberen wij door het gebruik van watergedragen en luchtdrogende lakken de reparatieduur te verkorten, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Op elk herstelde carrosseriedeel krijgt u als klant 4 jaar garantie.

Schadenet Van Gestel in Tilburg

Schadenet Van Gestel Tilburg bestaat sinds 2015. In juli van 2016 is Schadenet ACT overgenomen en sindsdien is de derde Schadenet van Gestel locatie een feit. Deze vestiging was inmiddels dusdanig verouders, dat zij begin 2017 zijn verhuisd naar een andere locatie in Tilburg om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Schadenet Van Gestel Tilburg is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Tilburg

Schadenet Van Gestel Tilburg is een specialist in autoschadeherstel in Tilburg

Terug naar overzicht