Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Stadskanaal
  • Steenhouwer 26
  • 9502 ET Stadskanaal
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00
  • za:gesloten
  • Wij zijn nu geopendFeestdagen
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Stadskanaal

Wij zijn een universeel autoschadeherstelbedrijf waar u met alle vormen van autoschade terecht kunt.

Historie

Het familiebedrijf Keizer Autoschade is sinds 1946 een begrip in de provincie Groningen. In Uithuizermeeden zijn wij gestart met carrosserie- en wagenmakers bouw. In 1948 zijn we begonnen met schadeherstel. In 1958 zijn wij verhuisd naar Stadskanaal, waar wij tot op heden nog steeds zijn gevestigd. Keizer Autoschade had als een van de eerste schadeherstelbedrijven in Noordoost-Groningen een spuit-/moffelcabine, waarin auto’s gespoten en gedroogd konden worden. Ook werd er al vrij snel uitlijnapparatuur en een richtbank aangeschaft voor de zware chassis-schades. Door in bezit te zijn van deze apparaten, kon Keizer Autoschade een schade in eigen huis herstellen (plaat- en spuitwerk, montage, motoren en uitlijnen) en een hoge mate van kwaliteit leveren. Dit geldt vandaag de dag nog steeds. De drijfveer voor Keizer Autoschade is dan ook altijd kwaliteit en innovatie geweest. Keizer Autoschade was in 1984 dan ook een van de eerste schadeherstelbedrijven die een calculatiesysteem in gebruik heeft genomen. In 1995 is Keizer Autoschade lid geworden van Schadenet B.V.

Door continu kritisch naar onze processen te blijven kijken, kan Schadenet Keizer Stadskanaal deze processen blijven optimaliseren en innoveren. Aansluitend kan Schadenet Keizer Stadskanaal de geleverde kwaliteit hoog houden tegen een aantrekkelijke prijs. Wij streven ernaar om in onze enquêtes een hoge klanttevredenheid te scoren. Niet alleen met betrekking op de kwaliteit van de reparatie, maar ook op de afhandeling van de schade. Wij zijn gecertificeerd conform o.a. ISO 9001 en ISO 14001.

Schadenet Stadskanaal is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Stadskanaal

Schadenet Stadskanaal is een specialist in autoschadeherstel in Stadskanaal

Terug naar overzicht