Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Stadskanaal
  • Steenhouwer 26
  • 9502 ET Stadskanaal
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Stadskanaal

Schadenet Stadskanaal is al jaren een begrip in de regio en is gevestigd aan de Steenhouwer 26 te Stadskanaal. Als autoschadeherstelbedrijf repareren we alle voorkomende schades aan uw voertuig. Ook voor het controleren en afvullen van uw airco kunt u bij ons terecht. Wij werken voor de meeste verzekeringsmaatschappijen en verzekeraars.

Door de goed uitgeruste werkplaats en het voortdurend blijven scholen van onze medewerkers zijn wij ook voor de meeste automerken erkend reparateur. Wij geven naast de Focwa garantie ook merkgarantie. Daarnaast werken wij milieubewust en duurzaam door toepassing van onder andere LED verlichting en energiezuinige gereedschappen.

Het werken aan elektrische en hybride voertuigen is ons niet vreemd. Hiervoor zijn wij gecertificeerd volgens de geldende standaarden en normeringen.

Doordat wij beschikken over een verfmengmachine en een spectrometer kunnen we alle kleuren maken zodat we de schade onzichtbaar kunnen herstellen.

Natuurlijk staat er, als u niet verder kunt rijden en tijdens de reparatie van uw auto, een passende leenauto voor u klaar. Indien gewenst kunt u zelfs elektrisch rijden.

Om u te ontzorgen zorgen wij voor de afwikkeling met de verzekerings- en leasemaatschappij.

Kortom: Heeft u schade aan uw voertuig? Dat is erg genoeg maar wij zijn er om u met raad en daad bij te staan en uw auto weer in perfecte staat af te leveren.

Schadenet Stadskanaal is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Stadskanaal

Schadenet Stadskanaal is een specialist in autoschadeherstel in Stadskanaal

Terug naar overzicht