Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Schellings Berlicum
  • De Enst 3
  • 5258 BM Berlicum
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:45 *
  • za:08:30-12:00
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Schellings Berlicum

Schadenet Schellings is een toonaangevend universeel schadeherstelbedrijf met vestigingen in Berlicum, Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is in 1981 opgericht door Rien Schellings en nog altijd is Schadenet Schellings een echt familiebedrijf. Wij verzorgen niet alleen reparaties aan uw auto, maar regelen ook alle bijkomende administratieve zaken. Wij nemen alle zorgen van de klant uit handen, inclusief het geregel met verzekeringsmaatschappijen. Bovendien betalen klanten bij ons geen of bijna geen eigen risico. Daarnaast kan Schadenet Schellings in sommige ook voor gratis vervangend vervoer zorgen. Kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid staan bij onze gespecialiseerde medewerkers hoog in het vaandel. 

Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Schadenet Schellings staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij proberen de reparatieduur zo kort mogelijk te houden. Dit alles bereiken wij door onze processen continu te montoren en aan te scherpen waar nodig. Op het gebied van innovaties proberen wij altijd op de hoogte te zijn om op deze manier de juiste apparatuur en kennis in huis te hebben. Hierdoor kan Schadenet Schellings efficiënter werken wat ten gunste komt van de prijs. Tevens wordt de kwaliteit hierdoor naar een hoger niveau getild wat ten gunste komt van de klanttevredenheid. Op deze manier proberen wij een duurzame relatie op te bouwen met onze klantenkring en nieuwe klanten aan ons te binden. Belangrijke punten voor de klanttevredenheid zijn in onze ogen reparatieduur, kwaliteit, afspraken naleven en schadeherstel tegen een scherp tarief. Vanuit deze pijlers wordt er binnen onze vestigingen gewerkt. 

Klantvriendelijk 
Klantentevredenheid staat bij Schadenet Schellings hoog in het vaandel. Dit proberen wij op een hoog niveau te houden door onze prestaties meetbaar te maken en bij te sturen waar nodig. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en klantvriendelijk. Er hangt een goede sfeer bij onze vestigingen.  

Samenwerking met lease- en verzekeringsmaatschappijen
Schadenet Schellings verzorgt ook reparaties voor dealer- en leasebedrijven. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en hebben samenwerkingsovereenkomsten met Schadegarant, Topherstel, Achmea (Avero, Centraal beheer, FBTO, Interpolis), ZLM Verzekeringen, Aegon Schadeservice en zijn lid van de FOCWA-garantieregeling. 

Duurzaam en milieuvriendelijk
De laatste jaren hebben wij op het gebied van milieu grote stappen gemaakt. Dit heeft tevens geresulteerd in een multi-site certificering. Schadenet Schellings stelt hoge eisen aan zichzelf op het gebied van dit onderwerp. Wij zorgen dat wij goed op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven door vakbladen te lezen en ons te laten informeren door diverse leveranciers. Op deze manier dragen wij zorg voor het milieu en nemen wij ook hierin onze verantwoordelijkheid. 

Schadenet Schellings Berlicum is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Berlicum

Schadenet Schellings Berlicum is een specialist in autoschadeherstel in Berlicum

Terug naar overzicht