Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Rijnders Amersfoort-Zuid
  • Kryptonweg 16
  • 3812 RZ Amersfoort
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Rijnders Amersfoort-Zuid

Wij zijn Schadenet Rijnders. Al sinds 1946 is ons familiebedrijf actief als universeel autoschadeherstelbedrijf. Met vestigingen in Apeldoorn, Amersfoort, Ede en Veenendaal zijn wij sterk geworteld in Midden Nederland. In de loop van de jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een flexibele, professionele en betrouwbare partner voor alle autoschadeherstel activiteiten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door continu onze processen te optimaliseren en te blijven investeren in kennis en apparatuur kunnen wij onze beste prijs, korte reparatieduur en kwaliteit waarborgen naar onze klanten.

Een duurzame relatie
Een duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat we beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. Om beleid wordt geborgd d.m.v. een multi-site certificering conform ISO 9001 en ISO 14001.

Onze missie is: “Het adviseren bij en oplossen van autoschade op een duurzame en innovatieve manier”

Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op hoog niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer binnen onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Schadenet Rijnders Amersfoort-Zuid is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Amersfoort

Schadenet Rijnders Amersfoort-Zuid is een specialist in autoschadeherstel in Amersfoort

Terug naar overzicht