Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Rida Terneuzen
  • Handelspoort 7
  • 4538 BN Terneuzen
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00
  • za:gesloten
  • Wij zijn nu geslotenUitzonderingen
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Rida Terneuzen

Schadenet Autoschadeteam Rida en Selekta is gevestigd aan de Handelspoort 7 in Terneuzen. Hier staat een team van zeer gemotiveerde medewerkers dagelijks paraat voor onze klanten met autoschade. Het is het adres bij uitstek voor het vakkundig schadeherstel van A tot Z - variërend van richtwerk, uitdeuken, spuiten tot uitlijnen - aan personenauto’s en bestelwagens, tot ca. 3.500 kg. Dankzij onze geavanceerde materialen en een speciale spuit- en droogcabine die zijn opgesteld in een doorschuifsysteem, is er een capaciteit tot ongeveer 100 doorgangen per week mogelijk, afhankelijk van de groottes en types van de autoschade.

Tevens is op deze locatie de formule Glasgarage te vinden. Waardoor er hier dus ook glasschadevervanging en -herstel voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen kan plaatsvinden.

Geschiedenis

Rida en Selekta is gestart in 1969. Begon als afdeling van de garage en is in de loop van de tijd steeds gegroeid. Na de overname van Autoschade Selekta is in 2001 een nieuw pand betrokken op Handelspoort 7 in Terneuzen. Na de overname van Autoschade de Vin in 2007 werken we nu met een divers team aan vakkundig schadeherstel en spuitwerk. Verder handelen wij de administratieve taken en management voor de diverse bedrijven af.

Schadenet Rida Terneuzen is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Terneuzen

Schadenet Rida Terneuzen is een specialist in autoschadeherstel in Terneuzen

Terug naar overzicht