Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Rida IJzendijke

In september 2009 is Schadenet Rida IJzendijke overgenomen van dhr. Meijers. Het schadebedrijf in IJzendijke is gespecialiseerd in autoschadeherstel en spuitwerk aan personenauto’s, caravans en campers. Ook vinden er diverse industriële activiteiten plaats. Schadenet Rida IJzendijke is gevestigd aan de Oranjestraat 40 in IJzendijke. Bovendien kunnen klanten hier terecht voor de zogenaamde PACK-keuringen, de APK voor aanhangers en caravans.

Ook is Schadenet Rida IJzendijke het adres voor herstel van geprofileerde wandbeplating d.m.v. het gepatendeerde Profile-repairsysteem. 

Tevens is op deze locatie de formule Rida Ruitherstel te vinden. Waardoor er hier dus ook glasschadevervanging en -herstel voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen kan plaatsvinden.

 

Schadenet Rida IJzendijke is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Ijzendijke

Schadenet Rida IJzendijke is een specialist in autoschadeherstel in Ijzendijke

Terug naar overzicht