Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Reco
  • Beijnesweg 12
  • 2031 BB Haarlem
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Welkom bij Schadenet Reco te Haarlem. Wij maken deel uit van de Reco Autoschade Groep en zijn aangesloten bij Schadenet B.V.

Wij maken gebruik van de meest geschikte mensen en best passende technologie. Door een efficiënte uitvoering van schadeherstel, bieden wij een hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Kortom, u kunt bij ons met een gerust hart terecht voor al uw autoschade. Hierbij kunt u denken aan lakschade of uitdeuken.  Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om uw autoschade te laten taxeren. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001 en ISO 14001. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Duurzame relatie

Een duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat wij beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. 

Reco Autoschade Groep streeft ernaar toonaangevend te blijven in onze branche.

Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op dit hoge niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer in onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Door gebruik te maken van watergedragen lakken, het hergebruiken van bestaande onderdelen (uiteraard in overleg), het maximaal mogelijk toepassen van herstellen in plaats van vernieuwen, het inzetten van elektrische scooters en het continu investeren in milieubesparende maatregelen, dragen wij zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor onze samenleving.

Schadenet Reco is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Haarlem

Schadenet Reco is een specialist in autoschadeherstel in Haarlem

Terug naar overzicht