Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Möller Spaanse Polder
  • Industrieweg 31
  • 3044 AS Rotterdam (Spaanse Polder)
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiële feestdagen.

Schadenet Möller Spaanse Polder

Schadenet Blok is een modern geoutilleerd en flexibel universeel autoschadeherstelbedrijf. Wij leveren standaard kwalitatief hoogstaand vakwerk. Hiermee onderscheidt Schadenet Blok zich ten opzichte van de concurrentie. Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. Al onze medewerkers zijn professioneel en vakkundig, zij staan iedere dag voor u klaar!

Schadenet Blok zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Blok door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Schadenet Blok repareert onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO 9001 en ISO 14001. Schadenet Blok maakt gebruik van watergedragen lakken en luchtdrogende blanke lak en hergebruik van bestaande onderdelen (in overleg met de klant). Wij lopen vooruit op het gebied van duurzaam schadeherstel.

Ontstaansgeschiedenis

Vanaf 1937 is de familie Blok in de Klein Coolstraat te Rotterdam begonnen als schildersbedrijf. In 1952 is het bedrijf verhuisd naar de Vijverhofstraat 18 en is de koers gewijzigd naar autoschadeherstel. Vanaf 1960 is het familiebedrijf voorgezet door de heren G.F. Blok en F.A.G. Blok, met als werkzaamheden het herstellen en spuiten van personenauto’s. In 1991 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand aan de Industrieweg 31 te Rotterdam met een totale oppervlakte van 3500m², waarvan 1200m² bebouwd. Tevens zijn de zonen F.G. Blok en R.F. Blok toegetreden tot het bedrijf. Tot op heden zijn zij beiden de directeuren van Schadenet Blok. Sinds 1989 zijn wij aangesloten bij de franchiseketen Schadenet B.V. die uitgegroeid is tot de grootste schadeherstelketen van Nederland. 

Schadenet Blok is in de loop der jaren gegroeid tot een flexibele en betrouwbare partner voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Met een klanttevredenheidsscore van 8.7 stellen wij alles in het werk om uw autoschade onzichtbaar en vakkundig te herstellen. Wij denken met u mee in het schadeherstelproces, verlenen optimale service en ontnemen u de financiële zorg door deze rechtstreeks af te handelen met uw verzekeringsmaatschappij.     

Schadenet Möller Spaanse Polder is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Rotterdam

Schadenet Möller Spaanse Polder is een specialist in autoschadeherstel in Rotterdam

Terug naar overzicht