Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Möller Kleinpolder
  • Abraham van Stolkweg 134
  • 3041 JA Rotterdam
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiële feestdagen.

Schadenet Möller Kleinpolder

Schade herstellen? Schadenet Möller bellen!

Sinds 1979 zijn wij van oudsher hét schadeherstelbedrijf in Rotterdam. In Rotterdam staan onze medewerkers voor u klaar. Onze service is opvallend aangenaam. Vele duizenden automobilisten per jaar kiezen dan ook na een aanrijding of parkeerschade voor Schadenet Möller. 

Onze droom was en is het uitgroeien tot een begrip in Rotterdam en omstreken. Dat was en is onze missie. Een begrip zijn en blijven op een vakgebied dat ooit is ontstaan als een gepassioneerde hobby. Met het behalen van de Rotterdamse Ondernemers Prijs is bevestigd dat wij het anders doen, beter doen. Daar zijn wij trots op!

Sinds 2017 is Schadenet Möller ook vertegenwoordigd te Kleinpolderplein. Betrokkenheid is ook daar het sleutelwoord.

De combinatie van goed management en vakkundig personeel vormen de sleutel van ons succes. Daarnaast is de bereidheid en de mogelijkheid tot investeren in moderne apparatuur cruciaal. In de afgelopen jaren is er door Schadenet Möller veel tijd en geld geïnvesteerd in vakgerichte opleidingen en trainingen voor het personeel. Dit gevoel is één van de pijlers van een optimaal arbeidsklimaat. Het direct meetbare resultaat van het investeren in \"human resources\" is betrokkenheid en dat maakt het verschil. Iedere dag weer, al 35 jaar.

De kwaliteit van ons werk en onze zorg voor het milieu wordt geborgd door een multi-site certificering:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Duurzaam Repareren

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht 

U volgt de A20 richting Hoek van Holland en neemt afrit nummer 13, afrit Blijdorp/ Overschie. Onderaan deze afrit bent u op het Kleinpolderplein. Dit is een grote rotonde. Deze rotonde neemt u voor 3/4. U komt nu bij verkeerslichten waar u rechtsaf gaat, richting Delfshaven. Dit is de Abraham van Stolkweg. Na c.a. 300 meter vindt u ons aan uw rechterhand.

Vanuit Den Haag

Vanaf snelweg A13 neemt u afrit nummer 13. U komt onderaan bij het Kleinpolderplein uit. Dit is een groter rotonde. Deze neemt u 1/2. U komt nu bij verkeerslichten waar u rechtsaf gaat richting Delfshaven. Dit is de Abraham van Stolkweg. Na c.a. 300 meter vindt u ons aan uw rechterhand.

Vanuit Hoek van Holland

U volgt de A20 richting Utrecht en neemt afrit nummer 13, Blijdorp/ Overschie. U komt onderaan bij het Kleinpolderplein uit. Dit is een groter rotonde. Deze neemt u 1/4. U komt nu bij verkeerslichten waar u rechtsaf gaat richting Delfshaven. Dit is de Abraham van Stolkweg. Na c.a. 300 meter vindt u ons aan uw rechterhand.

Schadenet Möller Kleinpolder is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Rotterdam

Schadenet Möller Kleinpolder is een specialist in autoschadeherstel in Rotterdam

Terug naar overzicht