Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Mikkers

De Run 5122
5503 LV Veldhoven
www.schadenetmikkers.nl

Openingstijden

ma - vr:
07.00u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Mikkers

Ontstaansgeschiedenis
Ons familiebedrijf is opgericht in 1943 door mijn vader, P. Mikkers. Op 17 jarige leeftijd ben ik, J.H.J. Mikkers bij mijn vader komen werken en vanaf mijn 27e ben ik aandeelhouder en sinds 2010 enig aandeelhouder. Momenteel run ik samen met mijn zonen D.Mikkers en R.Mikkers Schadenet Mikkers.

Tevredenheid klanten
Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Om dat te bereiken is het van groot belang dat het schadeherstel altijd netjes moet zijn. Andere belangrijke zaken zijn natuurlijk klantvriendelijkheid, uitstraling en extra service bieden aan de klant. Bij extra service bieden aan de klant kunt u denken aan de haal- en brengservice, gratis wasbeurten bij schade, lampjes vervangen enzovoort. Wij doen het allemaal en proberen hierdoor de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. 

Schadenet Mikkers is multi-site gecertificeerd: ISO 9001 en ISO 14001. Hiermee komen wij tegemoet aan de groeiende vraag naar maatschappelijk verantwoorde ondernemingen.

Schadenet Mikkers voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht