Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Lotte
  • Kwadijkerkoogweg 7
  • 1442 LA Purmerend
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:07:30-17:30
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Lotte

Welkom bij Schadenet Lotte in Purmerend

Uw betrouwbare partner: Schadenet Lotte is een begrip in Purmerend en is gevestigd aan de Kwadijkerkoogweg te Purmerend. Schadenet Lotte ligt nabij de N241 en is hiermee eenvoudig bereikbaar voor de lokale en regionale opdrachtgevers. Het bedrijf heeft een landelijk, maar ook sterk lokaal karakter en staat voor kwalitatief hoogstaand vakwerk. Wij maken gebruik van moderne reparatietechnieken, state of the art producten en groen schadeherstel om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Schadenet Lotte maakt deel uit van de Reco Groep en sponsort vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid meerdere lokale sportverenigingen, zoals de plaatselijke voetbal,- honkbal- en zwemvereniging.

Alle bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep zijn aangesloten bij Schadenet. De grootste landelijke keten van autoschadeherstelbedrijven. Wij beschikken over de best opgeleide mensen en maken gebruik van de best passende technologieën. Door een efficiënte uitvoering van schadeherstel, bieden wij een hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Kortom, u kunt bij ons met een gerust hart terecht voor al uw autoschade. Hierbij kunt u denken aan lakschade of uitdeuken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om uw autoschade te laten taxeren. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001 en ISO 14001. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Een duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat wij beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer in onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Door gebruik te maken van watergedragen lakken, het hergebruiken van bestaande onderdelen (uiteraard in overleg), het maximaal mogelijk toepassen van herstellen in plaats van vernieuwen, het inzetten van elektrische scooters en het continu investeren in milieubesparende maatregelen, dragen wij zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor onze samenleving.

U kunt hier de contactgegevens vinden van al onze locaties.

Schadenet Lotte is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Purmerend

Schadenet Lotte is een specialist in autoschadeherstel in Purmerend

Terug naar overzicht