Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Kraaijvanger Oldenzaal
  • Sacharovstraat 10
  • 7575 EA Oldenzaal
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Kraaijvanger Oldenzaal

Een slippartij, een botsing of een onopvallend (laag) paaltje; autoschade zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Hoe regelt u dit nu weer? Contact opnemen met Schadenet Kraaijvanger in Haaksbergen is voldoende. Wij verzorgen de gehele afhandeling met uw verzekering en herstellen uw autoschade snel en vakkundig. In de tussentijd krijgt u van ons een vervangende auto. Voor u het weet is uw auto weer klaar. 

Schadenet Kraaijvanger is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Haaksbergen en Oldenzaal. Een gevestigde naam in Twente en de Achterhoek! Al jarenlang weten particulieren, tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen ons te vinden voor schadeherstel. De combinatie van ruim twintig jaar vakmanschap, full-service dienstverlening en status als FOCWA-bedrijf, maakt Schadenet Kraaijvanger tot een professionele en betrouwbare speler. 

Jarenlange vakmanschap 

In de wijde omgeving van Haaksbergen is Schadenet Kraaijvanger al sinds begin jaren ’80 een gevestigde naam in schadeherstel. Vandaag de dag is Schadenet Kraaijvanger een gewaardeerd partner van vele lease- en autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en andere opdrachtgevers. Wij beschikken over drie compleet uitgeruste vestigingen, waar onze experts met passie en ambitie hun vak uitoefenen. Inmiddels zijn ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd.

Schadenet Kraaijvanger Oldenzaal is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Oldenzaal

Schadenet Kraaijvanger Oldenzaal is een specialist in autoschadeherstel in Oldenzaal

Terug naar overzicht