Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Kraaijvanger Haaksbergen
  • Metaalstraat 5
  • 7483 PD Haaksbergen
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Kraaijvanger Haaksbergen

Een slippartij, een botsing of een onopvallend (laag) paaltje; autoschade zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Hoe regelt u dit nu weer? Contact opnemen met Schadenet Kraaijvanger in Haaksbergen is voldoende. Wij verzorgen de gehele afhandeling met uw verzekering en herstellen uw autoschade snel en vakkundig. In de tussentijd krijgt u van ons een vervangende auto. Voor u het weet is uw auto weer klaar. 

Schadenet Kraaijvanger is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Haaksbergen en Oldenzaal. Een gevestigde naam in Twente en de Achterhoek! Al jarenlang weten particulieren, tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen ons te vinden voor schadeherstel. De combinatie van ruim twintig jaar vakmanschap, full-service dienstverlening en status als FOCWA-bedrijf, maakt Schadenet Kraaijvanger tot een professionele en betrouwbare speler. 

Jarenlange vakmanschap 

In de wijde omgeving van Haaksbergen is Schadenet Kraaijvanger al sinds begin jaren ’80 een gevestigde naam in schadeherstel. Vandaag de dag is Schadenet Kraaijvanger een gewaardeerd partner van vele lease- en autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en andere opdrachtgevers. Wij beschikken over drie compleet uitgeruste vestigingen, waar onze experts met passie en ambitie hun vak uitoefenen. Inmiddels zijn ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd.

Schadenet Kraaijvanger Haaksbergen is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Haaksbergen

Schadenet Kraaijvanger Haaksbergen is een specialist in autoschadeherstel in Haaksbergen

Terug naar overzicht