Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Kraaijvanger Doetinchem
  • Innovatieweg 17 A
  • 7007 CD Doetinchem
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:00 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Kraaijvanger Doetinchem

Een botsing, een slippartij of een onopvallend paaltje; autoschade zit in een klein hoekje en komt nooit op een goed moment. Hoe regelt u dit nu weer? Contact opnemen met Schadenet Kraaijvanger is voldoende. Wij verzorgen de gehele afhandeling met uw verzekering en herstellen uw autoschade snel en vakkundig. In de tussentijd krijgt u van ons een passende vervangende auto. Voor u het weet is uw auto weer klaar. 

Schadenet Kraaijvanger is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Haaksbergen en Oldenzaal. Een gevestigde naam in de regio Twente en de Achterhoek! Al jarenlang weten particulieren en lease- en verzekeringsmaatschappijen ons te vinden voor schadeherstel. De combinatie van vakmanschap, full-service dienstverlening en status als FOCWA-bedrijf, maakt Schadenet Kraaijvanger Doetinchem tot een professionele en betrouwbare speler. 

Historie Schadenet Kraaijvanger 

In de wijde omgeving van Haaksbergen is Schadenet Kraaijvanger al sinds begin jaren ’80 een gevestigde naam in schadeherstel. En niet voor niets: in 1994 waren wij de eerste Twentse autoschadespecialist die een ISO-certificaat in de wacht sleepte. Ook op het gebied van arbo- en milieuwetgeving hebben wij altijd voorop gelopen. Vandaag de dag is Schadenet Kraaijvanger een gewaardeerd partner van vele lease- en autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en andere opdrachtgevers. Wij beschikken over drie compleet uitgeruste vestigingen, waar onze experts met passie en ambitie hun vak uitoefenen. Inmiddels zijn wij gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001.

Schadenet Kraaijvanger Doetinchem is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Doetinchem

Schadenet Kraaijvanger Doetinchem is een specialist in autoschadeherstel in Doetinchem

Terug naar overzicht