Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Kraaijvanger Almelo
  • Slachthuiskade 34
  • 7602 CV Almelo
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Kraaijvanger Almelo

Een slippartij, een botsing of een onopvallend (laag) paaltje; autoschade zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Hoe regelt u dit nu weer? Contact opnemen met Schadenet Kraaijvanger in Almelo is voldoende. Wij verzorgen de gehele afhandeling met uw verzekering en herstellen uw autoschade snel en vakkundig. In de tussentijd krijgt u van ons een vervangende auto. Voor u het weet is uw auto weer klaar. 

Schadenet Kraaijvanger is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf met vestigingen in Doetinchem, Haaksbergen, Almelo en Oldenzaal. Een gevestigde naam in Twente en de Achterhoek! Al jarenlang weten particulieren, tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen ons te vinden voor schadeherstel. De combinatie van ruim twintig jaar vakmanschap, full-service dienstverlening en status als FOCWA-bedrijf, maakt Schadenet Kraaijvanger tot een professionele en betrouwbare speler. 

Jarenlange vakmanschap 

In de wijde omgeving van Almelo is Schadenet Kraaijvanger al sinds begin jaren ’80 een gevestigde naam in schadeherstel. Vandaag de dag is Schadenet Kraaijvanger een gewaardeerd partner van vele lease- en autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en andere opdrachtgevers. Wij beschikken over drie compleet uitgeruste vestigingen, waar onze experts met passie en ambitie hun vak uitoefenen. Inmiddels zijn ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd.

Routebeschrijving

Vanuit Nijverdal / Rijssen / Wierden (N35)

Neem op de A35 afrit 31, Almelo West. Onderaan aan de afslag gaat u rechtsaf de N36 op. Hier neemt u de eerste afslag (Almelo West en Wierden Noord). Vervolgens op de rotonde de tweede afslag nemen en op de volgende rotonde rechtdoor. Vervolgens gaat u bij de tweede stoplichten linksaf de Weezebeeksingel (N349) op. Sla bij verkeerslichten de eerste mogelijkheid rechts bij (na ongeveer 1,4 km), (industrieterrein) Slachthuiskade op. Na het spoorviaduct ligt Schadenet Kraaijvanger Almelo aan uw rechterhand.

Vanuit Hengelo / Enschede / Apeldoorn (A35)

Neem op de A35 afrit 30, Almelo Zuid en ga onderaan de afslag rechtsaf. Ga na 2 km linksaf de Weezebeeksingel (N349) op. Sla na ongeveer 5 km bij verkeerslichten rechtsaf (industrieterrein) Slachthuiskade op. Na het spoorviaduct ligt Schadenet Kraaijvanger Almelo aan uw rechterhand.

Vanuit Almelo-centrum

Vanuit het centrum van Almelo (Wierdensestraat) gaat u bij de laatste verkeerslichten rechtsaf de Weezebeeksingel (N349) op. Sla na ongeveer 1,4 km de eerste mogelijkheid rechts bij verkeerslichten, (industrieterrein) Slachthuiskade op. Na het spoorviaduct ligt Schadenet Kraaijvanger Almelo aan uw rechterhand.

 

Schadenet Kraaijvanger Almelo is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Almelo

Schadenet Kraaijvanger Almelo is een specialist in autoschadeherstel in Almelo

Terug naar overzicht