Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Snel weer onderweg

Bij de grootste schadehersteller

Koplampen

Heeft u last van doffe of verweerde koplampen? Weersinvloeden - zure regen en pekel - hebben een grote invloed op de UV-coating van koplampen, waardoor de koplampen dof worden. Er ontstaan krasjes in het plastic en er ontstaat een laagje over de koplamp waardoor er minder licht doorgelaten wordt. Naast het feit dat u minder zichtbaar bent in het verkeer kan dit gevolgen hebben voor de APK-keuring. Vervangen is vaak een dure grap, het is dus erg belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of te laten polijsten. 

Koplampen polijsten

Laat uw koplampen polijsten zodra deze mat, verweerd en vergeeld zijn. Koplampen polijsten is erg belangrijk voor de veiligheid van uw auto. Schadenet is tevens expert in het vervangen van koplampen, maar polijsten heeft onze voorkeur.

Meer informatie over koplampen afstellen

Wilt u meer informatie over doffe koplampen, koplampen afstellen en/of koplampen polijsten? Neem dan contact op met het Schadenet autoschadeherstelbedrijf bij u in de buurt. Elke vestiging heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Vaak is het polijsten van koplampen in 1 á 2 uur voltooid.

Regel het direct Vraag online een offerte aan