Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Koenen Geleen
  • Hofdwarsweg 61
  • 6161 DE Geleen
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00 *
  • za:09:00-12:00
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Koenen Geleen

Welkom bij Schadenet Geleen, een universeel autoschadeherstelbedrijf waar u als particulier en als zakelijk rijder terecht kunt met alle vormen van autoschade.

Historie Schadenet Koenen

1970: dhr. J. Koenen startte zijn schadeherstelbedrijf aan de Paludastraat  te Hoensbroek. In Hoensbroek bleef het bedrijf gevestigd tot 1978. Vanwege een enorme groei en plaatsgebrek, werd er een nieuwbouw gestart in dezelfde gemeente.

1978: J. Koenen begon in eigen beheer aan de nieuwbouw van een groter pand aan de Verlende Klinkerstraat 22 te Hoensbroek. Er werkten op deze vestiging in totaal 8 werknemers. Na jaren van zakendoen was ook hier sprake van plaatsgebrek.

Ca. 1990: de zogenaamde woonboulevards waren in opkomst. In Heerlen waren er grote grondstukken te koop aangrenzend aan deze woonboulevards, met als bestemming een autoboulevard.

1986: Door de komst van zoon M. Koenen in het bedrijf, werden er verdere plannen gemaakt. De realisatie van weer een nieuwbouwpand werd in 1995 een feit. Dit pand was gevestigd aan Breukerweg 178 te Heerlen, waar Schadenet Koenen tot op heden nog altijd gevestigd is.

1998: Door wederom toename van diverse opdrachtgevers, fleetowners bij lokale bedrijven (veelal door de gepleegde acquisitie) en toetreding tot de keten Schadenet was in 2010 wederom een plaatsgebrek een echt probleem geworden. Derhalve werd er besloten om een nieuw grondstuk aan te kopen, gelegen aan de Trompenburgerweg te Heerlen. Door onzekerheid in de branche werd er echter besloten om het bouwen van een nieuw pand uit te stellen, ook omdat er in 2012 inmiddels een overname had plaatsgevonden van een tweede locatie in Maastricht.

2017: door een overname is er een derde vestiging geopend in Geleen waardoor de bereikbaarheid in de regio optimaal is.

Maak autoschade niet vervelender dan het al is en bel direct Schadenet Geleen. Met één telefoontje is dan alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Rij voor comfortabel schadeherstel direct langs bij onze vestiging. En ziet u geen kans om de auto te brengen dan halen wij hem met plezier voor u op. 

Schadenet Koenen Geleen is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Geleen

Schadenet Koenen Geleen is een specialist in autoschadeherstel in Geleen

Terug naar overzicht