Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Jos van Boxtel
  • Hervensebaan 9 A
  • 5232 JL Den Bosch
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00
  • za:gesloten
  • Wij zijn nu geopendUitzonderingen
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Jos van Boxtel

Schadenet Jos van Boxtel is opgericht in 1954. Jos van Boxtel is gestart met een klein schadebedrijf in Middelrode. In 1993 kwam ons schadeherstelbedrijf in ’s-Hertogenbosch erbij, dat zich aansloot bij de keten Schadenet. Sinds de verhuizing in 2011 zijn wij verder gegaan onder de naam Schadenet Jos van Boxtel. Op onze huidige locatie aan de Hervensebaan te ’s Hertogenbosch staat nu een modern en compleet schadeherstelbedrijf van 1500 m². Ons bedrijf is centraal gelegen op industrieterrein “De Herven”, direct aan de rondweg van ’s-Hertogenbosch met uitvalswegen naar de A2 en A59. U kunt bij Schadenet Jos van Boxtel terecht voor elk schadeherstel aan uw auto, zowel als particuliere als zakelijke berijder. Wij nemen het totale schadetraject uit handen en regelen ook voor u de administratieve en financiële afhandeling. Het is onze missie om u goed te helpen en ervoor te zorgen dat u weer snel mobiel bent.

Service en kwaliteit bij autoschadeherstel

Schadenet Jos van Boxtel werkt met de nieuwste technieken op een hoogstaand kwalitatief niveau en bieden u een uitstekende service. Om kwaliteit te waarborgen is Schadenet Jos van Boxtel gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam Repareren. Tevens zijn wij aangesloten bij de FOCWA. Ons team bestaat uit vakkundige en professionele medewerkers die zorgvuldig en met passie elke vorm van autoschade herstellen. Ook voor goed advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en helpen u graag!

Schadenet Jos van Boxtel is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Den Bosch

Schadenet Jos van Boxtel is een specialist in autoschadeherstel in Den Bosch

Terug naar overzicht