Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Heemstede
  • Crommelinbaan 39
  • 2142 EX Cruquius
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Heemstede

Een betrouwbare partner: Alle 13 bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep zijn aangesloten bij Schadenet. Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor alle grote leasemaatschappijen en verzekeraars. Ook voor hen zijn wij een bewuste keuze. Kortom, u kunt bij ons met een gerust hart terecht voor al uw autoschade. Hierbij kunt u denken aan lakschade of uitdeuken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om uw autoschade te laten taxeren. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Een duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat wij beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. 

Reco Autoschade Groep streeft ernaar toonaangevend te blijven in onze branche.

Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op dit hoge niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer in onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Door gebruik te maken van watergedragen lakken, het hergebruiken van bestaande onderdelen (uiteraard in overleg), het maximaal mogelijk toepassen van herstellen in plaats van vernieuwen, het inzetten van elektrische scooters en het continu investeren in milieubesparende maatregelen, dragen wij zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor onze samenleving.

U kunt hier de contactgegevens vinden van al onze locaties.

Schadenet Heemstede is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Cruquius

Schadenet Heemstede is een specialist in autoschadeherstel in Cruquius

Terug naar overzicht