Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet First Class Breukelen
  • Corridor 13
  • 3621 ZA Breukelen
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet First Class Breukelen

Schadenet Breukelen is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiëntte werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze.

Kortom, u kunt - zowel als particulier als zakelijke rijder - met een gerust hart bij ons terecht voor al uw autoschade. Hierbij kunt u denken aan lakschade of uitdeuken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om uw autoschade te laten taxeren. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Duurzame relatie

Ons doel is om een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen. Dit trachten wij tot stand te brengen door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat wij beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. 

Reco Autoschade Groep streeft ernaar toonaangevend te blijven in onze branche.

Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op dit hoge niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer in onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Door gebruik te maken van watergedragen lakken, het hergebruiken van bestaande onderdelen (uiteraard in overleg), het maximaal mogelijk toepassen van herstellen in plaats van vernieuwen, het inzetten van elektrische scooters en het continu investeren in milieubesparende maatregelen, dragen wij zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor onze samenleving.

Schadenet Breukelen

Dit hypermoderne pand van 1200 m2 bevat een werkplaats van maar liefst 1040 m2, alsmede  kantoren en recepties. Verder kunnen wij moderne vergaderruimten voor externe partijen ter beschikking stellen. Het bedrijf specialiseert zich in aluminium schadeherstel, wat veelal voorkomt bij premium merken. De werkplaats wordt ingericht met speciaal hiervoor bestemde equipment, geleverd door CarBench. De werknemers hebben hiervoor de hoogste opleidingen gevolgd, zodat zij nu al goed voorbereid zijn. De combinatie van gekwalificeerd personeel en equipment zal ertoe bijdragen dat Schadenet Breukelen gehomologeerd is voor alle premium merken.

Schadenet First Class Breukelen is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Breukelen

Schadenet First Class Breukelen is een specialist in autoschadeherstel in Breukelen

Terug naar overzicht