Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
 • Schadenet Dampten
 • David Ricardoweg 1
 • 1689 ZR Zwaag
 • Openingstijden
 • ma t/m vr:08:00-18:00 *
 • za:gesloten
 • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Dampten

Schadenet Dampten is een universeel autoschadeherstelbedrijf gevestigd op bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. Schadenet Dampten ligt direct aan de N307 en op 4 autominuten van de A7 af.

In samenwerking met alle verzekeraars en leasemaatschappijen begeleiden wij het totale schadetraject van uw auto. Van expertise tot het(de-)monteren , spuiten en afbouwen van uw auto. In onze werkplaats wordt gewerkt met de allernieuwste richt-, uitlees- en kalibratieapparatuur voor efficiënt en veilig schadeherstel. Door de installatie van volledig elektrische infrarood-spuitcabines zijn wij volledig gasvrij en daardoor in staat onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Uiteraard is ons nieuwe pand voorzien van warmtepompen, ledverlichting en zonnepanelen om ons energieverbruik laag te houden en zo onze bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.

Het enthousiaste team van Schadenet Dampten bestaat uit professionele certificeerde vakmensen die volgens de laatste normen opgeleid zijn om de schade aan uw auto volgens de richtlijnen van de autofabrikanten te herstellen.

Als Hybride Hoogspanning Specialist mogen wij dan ook alle schades repareren aan elektrische of hybride voertuigen, waarvan er steeds meer op de Nederlandse wegen verschijnen.

Om u snel weer op weg te helpen beschikken wij, in overeenstemming met uw verzekering- of leasemaatschappij, over passend vervangend vervoer. Wij zorgen ervoor dat het passend vervangend vervoer binnen ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid passen en zodoende van een A of B label zijn.

Onze slogan luidt dan ook : “verzekerde zorg voor elk merk”

 

Ontstaansgeschiedenis

In december 1978 is ons schadeherstelbedrijf opgericht als onderdeel van de “Van der Linden van Sprankhuizen” autogroep, Opel dealer in de regio Noord Holland met vestigingen in Purmerend, Hoorn en Enkhuizen. In dit bedrijf werd de vraag naar het herstellen van autoschades dusdanig groot dat er besloten werd de schadeherstel activiteiten op zich te laten staan. Dit bleek een juiste beslissing te zijn. Eind jaren 90 werkten er al 26 mensen in het schadebedrijf en werden er vanuit de gehele regio schadeauto’s bij ons gerepareerd.

Doordat de markt in de jaren 90 veranderde en er vanuit de verzekeraars meer sturing in de schadeherstelmarkt kwam, heeft autoschade Dampten zich als een van de eerste leden aangesloten bij een nieuwe formule die destijds nog de naam "strak en stralend’’ droeg en nu bekend is onder de naam "Schadenet’’.

Schadenet Dampten is multi-site gecertificeerd:

 • ISO:9001
 • ISO:14001
 • Erkend Duurzaam
 • Duurzaam Repareren

Schadenet Dampten is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Zwaag

Schadenet Dampten is een specialist in autoschadeherstel in Zwaag

Terug naar overzicht