Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Dampten
  • Dampten 3-5
  • 1624 NR Hoorn
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Dampten

Schadenet Dampten is een universeel autoschadeherstelbedrijf gevestigd op Dampten 5 in Hoorn. Schadenet Dampten is centraal gelegen aan de rijksweg A7 en op loopafstand van het treinstation te Hoorn. In samenwerking met alle verzekeraars en leasemaatschappijen begeleiden wij het totale schadetraject van uw auto. Van expertise tot het (de)monteren, spuiten en het afbouwen van uw auto. Onze schadewerkplaats is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur waardoor wij niet alleen de autoschade perfect kunnen herstellen, maar tevens in staat zijn om de reparatieduur zo kort mogelijk te houden. 

Het enthousiaste team van Schadenet Dampten bestaat uit professionele certificeerde vakmensen en zij zijn volgens de laatste normen opgeleid om de schade aan uw auto volgens de richtlijnen van de autofabrikanten te herstellen. Als Hybride Hoogspanning Specialist mogen wij dan ook alle schades repareren aan elektrische of hybride voertuigen, waarvan er steeds meer op de Nederlandse wegen verschijnen.

Om u snel weer op weg te helpen beschikken wij, in overeenstemming met uw verzekering- of leasemaatschappij, te allen tijde over passend vervangend vervoer. Wij zorgen ervoor dat het vervangend vervoer binnen ons MVO-beleid past en zodoende van een A of B label zijn. Onze slogan luidt dan ook: verzekerde zorg voor elk merk

Ontstaansgeschiedenis

In december 1978 is ons schadeherstelbedrijf opgericht als onderdeel van de Van der Linden van Sprankhuizen autogroep, Opel-dealer in de regio Noord-Holland met vestigingen in Purmerend, Hoorn en Enkhuizen. In dit bedrijf werd de vraag naar het herstellen van alle vormen van autoschade dusdanig groot dat er besloten werd de schadeherstel activiteiten op zich te laten staan. Dit bleek een juiste beslissing te zijn. Eind jaren 90 werkten er al 26 mensen in het schadebedrijf en werden er vanuit de gehele regio schadeauto’s bij ons gerepareerd.

Doordat de markt in de jaren 90 veranderde en er vanuit de verzekeraars meer sturing in de schadeherstelmarkt kwam, heeft autoschade Dampten zich als een van de eerste leden aangesloten bij een nieuwe formule die destijds nog de naam strak en stralend droeg en nu bekend is onder de naam Schadenet. Schadenet Dampten is multi-site gecertificeerd:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Duurzaam Repareren

Schadenet Dampten is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Hoorn

Schadenet Dampten is een specialist in autoschadeherstel in Hoorn

Terug naar overzicht