Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Cranen
  • De Dageraad 19
  • 5473 HD Heeswijk-Dinther
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-18:00 *
  • za:08:00-12:00
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Cranen

Al sinds 1967 is ons familiebedrijf gespecialiseerd in autoschadeherstel. In de loop der jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een flexibele, professionele en betrouwbare partner voor alle activiteiten omtrent autoschadeherstel voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Schadenet Cranen ontvangt dagelijks berijders met autoschade met ieder een eigen verhaal. Wij zien het als onze taak om u de autoschade zo snel mogelijk te laten vergeten. Daarom staat er altijd een passende leenauto voor u klaar! Ondertussen regelen wij voor u de schadeafhandeling met een expert. Maar het voornaamste is natuurlijk dat de autoschade tot in de puntjes wordt hersteld, zowel technisch, visueel als op het gebied van veiligheid. Wij maken gebruik van de beste apparatuur en materialen, waarmee efficiënt en milieuverantwoord werken mogelijk is. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam Repareren.

Werkgebied

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Retsel in Heeswijk-Dinther aan de Dageraad 19.

Vanuit de richting van Den Bosch (A2): volg de N279 richting Veghel en neem afslag Heeswijk-Dinther. Bij de kerk gaat u rechtsaf. Na ongeveer 2 km kunt u links het industrieterrein Retsel op en neemt u de 2e afslag links. U ziet Schadenet Cranen aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Eindhoven of Nijmegen: neem op de A50 bij Veghel afslag 11, volg de N279 richting Den Bosch en neem afslag Heeswijk-Dinther. Bij de kerk gaat u rechtsaf. Na ongeveer 2 km kunt u links het industrieterrein Retsel op en neemt u de 2e afslag links. U ziet Schadenet Cranen aan uw rechterzijde.

Schadenet Cranen is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Heeswijk-Dinther

Schadenet Cranen is een specialist in autoschadeherstel in Heeswijk-Dinther

Terug naar overzicht