Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Broekhuis Hippolytushoef
  • Molenveld 11
  • 1777 HN Hippolytushoef
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Broekhuis Hippolytushoef

Welkom bij Schadenet Klink. Wij zijn een universeel schadeherstelbedrijf waar u met alle merken voertuigen met alle types schade terecht kunt.

U heeft schade gereden, maar wat nu? Kom bij Schadenet Klink langs, bij ons bent u verzekerd van uitstekend opgeleid personeel dat - met behulp van de nieuwste technieken - zorgt voor een perfecte afwerking van uw autoschade. Met behulp van overige Martin Schilder groep vestigingen in Alkmaar, Zaandam en Beverwijk garanderen wij een optimale en flexibele afhandeling van uw autoschade.

Autoschade Klink is in 2008 onderdeel geworden van de Martin Schilder groep en was ook net als de andere bedrijven lid van de club Schadenet. U heeft bij Schadenet Klink de zekerheid van 78 jaar ervaring als universeel autoschadebedrijf. Rijdt u uw auto zakelijk of bent u particulier? In beide gevallen zijn wij uw professionele, betrouwbare en flexibele partner voor autoschadeherstel.

Bij ons wordt aan uw auto gewerkt door hoog opgeleid personeel, dat gebruikt maakt van de nieuwste apparatuur. Uw auto wordt, voor een zo laag mogelijke prijs, goed en snel gerepareerd. Tevens maken wij uitsluitend gebruik van innovatieve en milieubewuste producten. Schadenet Klink werkt volgens het 3P principe; planet, people en profit. Als onderdeel van een selectieve groep schadeherstellers zijn wij Duurzaam Repareren gecertificeerd. Hiermee bent u bij ons verzekerd van schadeherstel met zorg voor milieu en mens. Wij borgen deze kwaliteit en zorg tevens middels een ISO 9001- en ISO 14001-certificering.

Schadenet Broekhuis Hippolytushoef is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Hippolytushoef

Schadenet Broekhuis Hippolytushoef is een specialist in autoschadeherstel in Hippolytushoef

Terug naar overzicht