Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Broekhuis Den Helder Servicelocatie
  • Industrieweg 5
  • 1785 AG Den Helder
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Broekhuis Den Helder Servicelocatie

Welkom bij Schadenet Den Helder. Wat voor autoschade u ook heeft: wij zorgen voor een perfecte en efficiënte afwerking van uw autoschade. Als Schadenet Servicelocatie verzorgen wij de gehele afwikkeling van uw schade, u hoeft slechts uw auto te brengen. Met vestigingen in Zaandam, Hippolytushoef, Alkmaar en Beverwijk bent u verzekerd van een optimale en flexibele afhandeling van autoschade.

Schadenet Den Helder is vanaf 2012 Schadenet Servicelocatie, dit betekent dat u uw auto bij ons kunt inleveren waarna wij zorg dragen voor een efficiënte reparatie van uw auto bij één van onze collega vestigingen: Schadenet Klink, Schadenet Beverkoog of Schadenet Waterland. Hierdoor hoeft u zelf niet naar een autoschadebedrijf toe te rijden, maar slechts bij ons een afspraak te maken om de leenauto op te halen. 

U kunt bij de servicelocatie niet terecht met een zogenaamd einde leasecontract voertuig; deze dient bij een reguliere vestiging te worden ingeleverd.

Bij onze Schadenet vestigingen - die onderdeel uitmaken van de Martin Schildergroep - heeft de zekerheid van 78 jaar ervaring als universeel autoschadeherstelbedrijf. Bent u particulier of rijdt u uw auto zakelijk? In beide gevallen zijn wij uw flexibele, professionele en betrouwbare partner voor herstel van de schade aan uw auto.

Er wordt aan uw auto gewerkt door hoog opgeleid personeel, dat gebruik maakt van de meest geavanceerde apparatuur. Uw auto wordt, voor een zo laag mogelijke prijs, goed en snel gerepareerd. Daarnaast wordt uitsluitend gebruik gemaakt van innovatieve en milieubewuste producten.

Schadenet Broekhuis Den Helder Servicelocatie is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Den Helder

Schadenet Broekhuis Den Helder Servicelocatie is een specialist in autoschadeherstel in Den Helder

Terug naar overzicht