Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Broekhuis Alkmaar
  • Berenkoog 64
  • 1822 BZ Alkmaar
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Broekhuis Alkmaar

Wat voor schade uw auto ook heeft: ons uitstekend opgeleide medewerkers zorgen - met behulp van de meest moderne technieken - voor een perfecte afwerking van uw autoschade. Met vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Zaandam en Hippolytushoef is de Martin Schilder groep altijd dichtbij, in heel Noord-Holland. U bent gegarandeerd van een optimale en flexibele afhandeling van autoschade.

Schadenet Autoschade Beverkoog is begonnen in 1936 als onderdeel van de Martin Schilder Groep met een kleine vestiging aan de Bierkade in Alkmaar. Dankzij het vertrouwen van een aantal verzekerings- en leasemaatschappijen zijn wij zo gegroeid dat wij in 1980 dienden te verhuizen naar een groter pand aan de Robbenkoog 14 dit was ook snel weer te klein en zijn we 1993 naar de Berenkoog 64 gegaan. U heeft bij Schadenet Autoschade Beverkoog de zekerheid van 78 jaar ervaring als universeel autoschadebedrijf. Bent u particulier of bent u een zakelijk berijder? In beide gevallen zijn wij uw flexibele, professionele en betrouwbare partner voor herstel van de schade aan uw auto.

Er wordt aan uw auto gewerkt door hoog opgeleid personeel, dat gebruik maakt van de meest geavanceerde apparatuur. Uw auto wordt, voor een zo laag mogelijke prijs, goed en snel gerepareerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van innovatieve en milieubewuste producten. Daarnaast heeft u de zekerheid dat wij gecertificeerd zijn om duurzaam te repareren. Als lid van een selecte groep autoschadeherstellers dragen wij zorg voor mens en milieu.

Schadenet Broekhuis Alkmaar is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Alkmaar

Schadenet Broekhuis Alkmaar is een specialist in autoschadeherstel in Alkmaar

Terug naar overzicht