Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Beckers
  • Edisonweg 26
  • 6101 XJ Echt
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:09:00-12:00
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Beckers

Schadenet Beckers is gespecialiseerd in het herstellen van autoschade aan alle merken en kleine bedrijfswagens tot 3500 kg. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zorgen ervoor dat u mobiel blijft. Uiteraard regelen wij alles op het gebied van autoschade: het afhandelen van de autoschade met uw verzekeraar of leasemaatschappij tot het volledige schadeherstel aan uw auto. 

Wij zijn een familiebedrijf dat op dit moment door Eric Beckers wordt geleid. Sinds 1971 wordt er binnen de familie autoschade hersteld. 1987 was het jaar dat de nieuwe generatie verder ging met het herstel van autoschade. In 1994 hebben wij ons eerste nieuwbouwpand betrokken. In 2010 ontgroeiden wij dit pand en hebben wij ons huidige pand betrokken aan de Edisonweg 26 te Echt, op de bedrijventerrein ‘’De Berk’’. 

Met een team uitstekend opgeleide en ervaren vakmensen, die gebruikmaken van een moderne schadewerkplaats, stellen wij ons zo in staat om moderne reparatietechnieken efficiënt en effectief toe te passen. Zo profiteren wij van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen ons vakgebied door regelmatige scholing van onze medewerkers.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij Schadenet Beckers hoog in het vaandel, zodat onze klant bij de volgende autoschade weer voor ons schadeherstelbedrijf kiest om deze schade te laten herstellen. Ruime openingstijden, klantvriendelijkheid, volwaardig vervangend vervoer en ondersteuning bij administratieve zaken (o.a. het samen invullen van het aanrijdingsformulier) mag u zonder meer van Schadenet Beckers verwachten. 

Schadenet Beckers is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Echt

Schadenet Beckers is een specialist in autoschadeherstel in Echt

Terug naar overzicht