Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Bathoorn Roden
  • Dwazziewegen 9
  • 9301 ZR Roden
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:08:00-12:00
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Bathoorn Roden

Schadenet Bathoorn Roden richt zich op het herstel van autoschade en en schade aan kleine bedrijfswagensdaarbij maakt de leeftijd, de grootte of het merk niet uit. Tijdens het schadeherstel aan uw auto werken we met de meest moderne technische apparatuur en het beste watergedragen laksysteem. Het personeel doet er alles aan om de autoschade te herstellen zodat de auto er als nieuw uitziet. Het reinigen van de auto én het afhandelen van de autoschade met de verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij mag daarbij niet ontbreken. Een complete afwikkeling van autoschade staat centraal. Wij zijn lid van de FOCWA hetgeen betekent dat er op uitgevoerde werkzaamheden een garantie geldt van 4 jaar. Wij zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast wordt Schadenet Bathoorn erkend door Erkend Duurzaam

Ontstaansgeschiedenis: 

In 1968 is Henk Bathoorn in Roderwolde begonnen met het bedrijf. In 2000 hebben wij het bedrijf uitgebreid van 750m² naar 1600m². Wij zijn een allround zelfstandig schadebedrijf. Verder werken wij samen met een aantal dealerbedrijven in de regio. Vrije garages, dus niet gebonden aan een merk, behoren ook tot onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn particulieren en fleetowners twee belangrijke doelgroepen.

Werkgebied

Even ten zuidwesten van Groningen - in het noorden van Drenthe - ligt Roden, behordend tot de gemeente Noordenveld. Schadenet Bathoorn bevindt zich in Roden aan de Dwazziewegen 9 op het industrieterrein ‘Bitseveld’. Vanaf de A7 is Schadenet Bathoorn gemakkelijk te bereiken via de N372. U bent van harte welkom in Roden voor een schadecalculatie, meer informatie of een afspraak voor autoschadeherstel. Te allen tijde, 7 dagen per week, 24 uur per dag, kunt u contact met ons opnemen.
Voor contactgegevens en meer informatie kunt u terecht op www.bathoorn.nl.

Schadenet Bathoorn Roden is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Roden

Schadenet Bathoorn Roden is een specialist in autoschadeherstel in Roden

Terug naar overzicht