Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Venlo
  • Celsiusweg 7
  • 5928 PR Venlo
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Venlo

Sinds 1 januari 2010 is ons schadeherstelbedrijf in Venlo toegetreden tot de meest toonaangevende keten van professionele autoschadeherstelbedrijven, namelijk Schadenet B.V. Vanaf dat moment is de bedrijfsnaam veranderd naar Schadenet Venlo. Onze geschiedenis gaat echter terug vanaf 1996. Hier maakte Autoschadecenter Venlo B.V. op industrieterrein Groot Boller zijn start en behoorde als universeel schadeherstelbedrijf tot de AutoArena Groep. Medio 2004 werd het schadeherstelbedrijf Hulsterdreef Autoschade, gelegen op de Hulst in Venray, overgenomen. 

Passie en onze medewerkers
De meeste medewerkers binnen onze bedrijven beginnen na een intensieve opleiding, waarbij wij ons richten op de sterke punten van de medewerker en hem zoveel mogelijk binnen zijn interessesfeer laten ontplooien, aan een langdurig dienstverband. Dit zorgt voor een zeer gering personeelsverloop waar wij trost op zijn. Daarnaast kunnen wij bogen op gedreven en gepassioneerde medewerkers met een lang dienstverband en dito ervaring. Ook als de vakbekwaamheidsdiploma’s eenmaal op zak zijn stopt de opleiding niet. In onderling overleg wordt iedere medewerker voortdurend bijgeschoold in nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Dat onze bedrijven zeer betrokken zijn bij het opleiden van haar medewerkers mag blijken uit het feit dat zij regelmatig gevraagd worden deel te nemen aan adviesorganen voor opleidingen in de autoschadeherstelbranche. Wij onderhouden daarmee nauwe contacten met regionale en landelijke opleidingsinstituten, onder andere: ROC in Eindhoven, ROC in Apeldoorn en Gilde Opleidingen Venlo en Roermond.

Schadenet Venlo is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Venlo

Schadenet Venlo is een specialist in autoschadeherstel in Venlo

Terug naar overzicht