Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Kasius
  • Broekerdreef 80
  • 1991 AZ Velserbroek
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:07:30-17:30 *
  • za:gesloten
  • * met uitzondering van de officiĆ«le feestdagen.

Schadenet Kasius

Alle bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep zijn aangesloten bij Schadenet. Schadenet Kasius is hier één van. Wij maken gebruik van de meest geschikte mensen en best passende technologie. Wij werken efficiënt. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen is Kasius een bewuste keuze.

Kortom, u kunt bij ons met een gerust hart terecht voor al uw autoschade. Hierbij kunt u denken aan lakschade of uitdeuken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om uw autoschade te laten taxeren. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam Repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Duurzame relatie

Een langdurig duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat wij beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. 

Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op dit hoge niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer in onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Schadenet Kasius is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Velserbroek

Schadenet Kasius is een specialist in autoschadeherstel in Velserbroek

Terug naar overzicht