Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Onze maatregelen

Onze maatregelen

Wij hebben binnen de richtlijnen van het RIVM een unieke service ontwikkeld om uw auto veilig en schadevrij te maken.

Maak direct een afspraak

Zo zien onze maatregelen eruit:

Houd afstandWas je handenGedesinfecteerd

Wij hanteren de RIVM richtlijnen

Al onze medewerkers houden zich strikt aan de RIVM richtlijnen zoals handhygiëne en de gepaste afstand van 1,5 meter. Wanneer u een afspraak heeft maar klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid, keelpijn of koorts, vragen wij u uw afspraak te verzetten.

Spatschermen

Wij communiceren veilig

Onze balies zijn voorzien van transparante anti-spatschermen zodat wij veilig met u kunnen praten. Daarnaast kunt u gebruik maken van de aanwezige desinfecterende handgel.

Persoonlijke afspraak

Wij maken met u een persoonlijke afspraak

Wij werken op afspraak zodat u alleen met een van onze medewerkers aan de balie staat. 

Daarnaast hanteren wij een actief deurbeleid om deze afspraken ook zo uit te kunnen voeren. Hierbij houden wij ons aan de richtlijn van 1,5 meter afstand.

Veilige sleuteloverdrachtGedesinfecteerd

Wij zorgen voor een veilige sleuteloverdracht

Onze medewerker zet een gedesinfecteerd bakje op de balie. Uiteraard staat deze persoon op minimaal 1,5 meter afstand als u uw eigen autosleutel in dit bakje legt of pakt. Wij desinfecteren deze sleutel na ontvangst en voorafgaand aan de teruggave.

Daarom Schadenet

  • Altijd de beste prijs
  • Afspraak = afspraak
  • Snel weer onderweg
  • Altijd in de buurt
  • Wij doen het groen
  • Gegarandeerd in een keer goed

Schadenet Green Facilities

Uw voertuig wordt bij alle Schadenet vestigingen hersteld op een kostenbesparend en efficiënte wijze. Dit realiseren wij door het gebruik van nieuwe onderdelen tot een minimum te beperken en een minimum verbruik van fossiele brandstoffen en energie. Hierdoor wordt de hoeveelheid afval maximaal gereduceerd.

Sinds eind 2014 werkt Schadenet tevens onder een multi-site certificering. Deze certificering bestaat uit ISO:9001:2015, ISO:14001:2015, Bovag Schadeherstel en Erkend Duurzaam. Alle Schadenet vestigingen zullen regelmatig en structureel gecontroleerd worden door Kiwa Nederland.

Bovag
Kiwa iso 9001
Kiwa iso 14001
Erkendduurzaam