Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Vianen

Placotiweg 8
4131NL Vianen
www.schadenetvianen.nl

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Vianen

Schadenet Vianen is opgericht in 2012 en is gevestigd in Vianen (Ut); in het hart van de kruising A27 en A2. Beide snelwegen, zowel richting het noorden als het zuiden, zijn binnen een enkele minuut te bereiken.

Autoschade Vianen B.V. is onderdeel van een familiebedrijf welk bedrijf in 1959 als eenmanszaak van start is gegaan. Dit familiebedrijf, inmiddels een respectabele automotive Holding, telt thans een kleine 200 medewerkers verspreid over de diverse automotive vestigingen.

Vanuit de visie van een lokaal en regionaal opererend bedrijf wordt ook de betrokkenheid en de verbondenheid met de vestigingsplaatsen en regio vorm gegeven. Dit gebeurt door het sponsoren van verenigingen en clubs. De lijst is te lang om hier op te noemen maar het betreft een diversiteit aan stromingen en richtingen. Daarnaast is vanuit de directie ook zitting genomen in een aantal stichtingen en verenigingen alsmede in een giftencommissie van het bedrijventerrein.

Duurzaamheid
Schadenet Vianen zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Vianen door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Schadenet Vianen is gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001.

Schadenet Vianen voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht