Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Venray
  • Keizersveld 85
  • 5803 AP Venray
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00
  • za:gesloten
  • Wij zijn nu geslotenUitzonderingen
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Venray

Medio 2004 werd het schadeherstelbedrijf Hulsterdreef Autoschade, gelegen op de Hulst in Venray, overgenomen door Schadenet Venlo. Sindsdien is het schadeherstelbedrijf in Venray toegetreden tot de meest toonaangevende keten van professionele autoschadeherstelbedrijven, namelijk Schadenet. Vanaf dat moment is de bedrijfsnaam veranderd naar Schadenet Venray. Onze geschiedenis gaat echter terug vanaf 1996. Hier maakte Autoschadecenter Venlo B.V. op industrieterrein Groot Boller zijn start en behoorde als universeel schadeherstelbedrijf tot de AutoArena Groep. 

Passie en onze medewerkers
De meeste medewerkers binnen onze bedrijven beginnen na een intensieve opleiding, waarbij wij ons richten op de sterke punten van de medewerker en hem zoveel mogelijk binnen zijn interessesfeer laten ontplooien, aan een langdurig dienstverband. Dit zorgt voor een zeer gering personeelsverloop waar wij trost op zijn. Daarnaast kunnen wij bogen op gedreven en gepassioneerde medewerkers met een lang dienstverband en dito ervaring. Ook als de vakbekwaamheidsdiploma’s eenmaal op zak zijn stopt de opleiding niet. In onderling overleg wordt iedere medewerker voortdurend bijgeschoold in nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Dat onze bedrijven zeer betrokken zijn bij het opleiden van haar medewerkers mag blijken uit het feit dat zij regelmatig gevraagd worden deel te nemen aan adviesorganen voor opleidingen in de autoschadeherstelbranche. Wij onderhouden daarmee nauwe contacten met regionale en landelijke opleidingsinstituten, onder andere: ROC in Eindhoven, ROC in Apeldoorn en Gilde Opleidingen Venlo en Roermond.

Schadenet Venray is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Venray

Schadenet Venray is een specialist in autoschadeherstel in Venray

Terug naar overzicht