Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Vaneman & Van Kouwen Hoofddorp

Autoschadeherstel is een vak van specialisten en liefhebbers. Schadenet Vaneman & Van Kouwen is een universeel schadeherstelbedrijf in Hoofddorp, gevestigd aan de Noordmeerstraat 14. In de werkplaats wordt het vakmanschap van de schadeherstellers gecombineerd met de kennis van de merken Opel, Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth. Overigens kunt u met alle merken voertuigen bij ons terecht. Zo is uw auto in goede handen. Of het nu gaat om een kras of een deuk, wij herstellen uw autoschade zonder dat u daar het omkijken naar heeft. Door onze flexibele, kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke oplossingen behoort uw autoschade snel tot het verleden.

Steeds vaker benadrukken verzekeringsmaatschappijen het belang van autoschade door merkherstelbedrijven. Dat komt omdat zij zomin mogelijk geconfronteerd willen worden met letselschades als gevolg van onkundige en niet volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerde schadereparaties. De schades worden namelijk steeds complexer, door ruimere toepassing van elektronisch aangestuurde veiligheidsvoorzieningen, maar ook door bijvoorbeeld het gebruik van speciale bevestigingstechnieken en materiaalsoorten.

Schadeherstel is door Schadenet Vaneman & Van Kouwen Hoofddorp daarom vertrouwd en zeker.

Schadenet Vaneman & Van Kouwen Hoofddorp voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht