Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Van Straaten Alphen a/d Rijn

Kalkovenweg 40
2401LK Alphen aan den Rijn (Industrieterrein Heijmanswetering)
www.schadenetvanstraaten.nl/alphenaandenrijn

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Van Straaten Alphen a/d Rijn

Ontstaansgeschiedenis

Schadenet Van Straaten Groep bouwt op een halve eeuw ervaring. Ons bedrijf werd in 1963 in Gouda opgericht door Hans Bijkerk en zijn stiefvader Harry van Straaten. In de jaren 1960 en 1970 bestonden de klanten voornamelijk uit autodealers en autohandelaren. De eerste leasemaatschappij, Auto Lease Holland (later opgegaan in LeasePlan), werd klant in 1978. Later volgden er nog vele anderen. 

Schadenet Van Straaten Alphen aan den Rijn

In 2009 werd, inmiddels onder leiding van zoon Mark Bijkerk, de vestiging Schadenet Van Straaten Alphen aan den Rijn opgericht, als uitbreiding op de dienstverlening in het Groene Hart en ver daarbuiten. Eind 2014 bereikte Schadenet van Straaten een mooie mijlpaal in de vorm van een multi-site certificering: ISO 9001 en ISO 14001.

Inmiddels heeft Schadenet Van Straaten vestigingen in Alphen a/d Rijn, Moordrecht, Gouda/Gouderak, Rijswijk, Den Haag, Westland/Wateringen en Waddinxveen.

Schadenet Van Straaten Alphen a/d Rijn voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht