Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
09.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Van Mossel Zwolle

Schadenet Van Mossel Zwolle is sinds 1933 al schadeherstelbedrijf in Zwolle. Sinds deze periode zijn wij gespecialiseerd in het repareren van autoschades aan alle automerken. Wij staan voor hoge service met een sterk gespecialiseerd team die uw auto met de grootste zorg herstelt. In februari 2016 is het bedrijf verkocht aan de Van Mossel Autoschadegroep.

Het bedrijf heeft een landelijk, maar ook sterk lokaal karakter en staat voor kwalitatief hoogstaand vakwerk. Schadenet Van Mossel maakt gebruikt van moderne reparatietechnieken, state of the art producten en groen schadeherstel om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Wij staan midden in de samenleving en ondersteunt vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid meerdere lokale initiatieven en sportverenigingen. Zo is Schadenet Van Mossel businessclub-lid van PEC Zwolle en sponsoren wij diverse lokale voetbalclubs, alsmede Hockeyclub Zwolle.

Geschiedenis

1866: T. Boezeman Wagenmakerij wordt opgericht door dhr. T Boezeman.

1933: Dhr. W. Rothuijsen neemt T. Boezeman wagenmakerij over. De naam wordt Zwolsche Carrosseriefabriek.

1972: Dhr. N. Rothuijsen neemt het bedrijf over.

1990: De naam wordt verandert naar Schadenet Rothuijsen. Daarnaast verhuizen we van de binnenstad naar industrieterrein de Marslanden in Zwolle.

1998: Het pand naast de huidige werkplaats wordt overgenomen.

2016: Overname Van Mossel Autoschadegroep

Multi-site certificering

Sinds eind 2014 werkt Schadenet Van Mossel Zwolle tevens onder een multi-site certificering. Dit borgt het gehele hersteltraject op het niveau van proces, techniek en MVO en bestaat uit ISO 9001 en ISO 14001. We zullen regelmatig en structureel gecontroleerd worden door Dekra Certification, een onafhankelijke en gespecialiseerde instantie. U kunt er dus van op aan dat u uw voertuig onderbrengt bij een schadeherstelbedrijf die betrouwbare kwaliteit levert, milieubewust is en hier ook in investeert.

Schadenet Van Mossel Zwolle voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht