Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
09.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Van Mossel Rotterdam

Welkom bij Schadenet Van Mossel Rotterdam. Bij het autoschadecentrum in Rotterdam werken we met de meest moderne apparatuur en best opgeleide mensen. Schadenet Van Mossel Rotterdam is verder multi-site gecertificeerd: ISO 9001 en ISO 14001.

Over Schadenet Van Mossel

Wij zijn een landelijk opererende organisatie op het gebied van autoschadeherstel. Wij doen er alles aan om bij autoschade zo goed en zo efficiënt mogelijk te helpen. Met de beste mensen en dito service. Een (forse) schade of juist een klein krasje of deukje? Bel 085-273 80 55 en wij regelen het. Door uw auto gratis te komen halen, thuis of op het werk? Geen probleem! U kunt ook via het dealerbedrijf uw schade melden. Zij regelen het dan verder met ons. “Van Mossel biedt meer dan u verwacht”.

Routebeschrijving

Vanuit Ring Rotterdam

Volg op de A15 havens de borden 2000 – 2500. U neemt afslag Charlois (afritnr. 19) en blijf de aanwijzingen Charlois volgen tot u onder twee viaducten door rijdt. Na deze viaducten gaat u bij de verkeerslichten linksaf, de Jan Olieslagersweg op. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Albert Plesmanweg op. Voor de Citroendealer gaat u linksaf en na ongeveer 500 meter ziet u Schadenet Van Mossel Rotterdam aan uw rechterkant liggen.

Vanuit Rotterdam Centrum/ Erasmusbrug

Wanneer u van de brug af rijdt blijft u rechtdoor rijden over de Posthumalaan. Bij het derde verkeerslicht gaat u rechtsaf (Maassilo) de Brielselaan op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor de Doklaan op. Vervolg deze weg tot u op een groot kruispunt komt en op dit kruispunt gaat u rechtdoor. Bij de Citroendealer gaat u rechtsaf en na 500 meter ziet u Schadenet Van Mossel Rotterdam aan uw rechterkant liggen.

Vanuit Rotterdam Centrum/ Maastunnel

Vanuit de tunnel houdt u links aan en bij de verkeerslichten gaat u links. Bij de volgende verkeerslichten gaat u links, de Doklaan op. Vervolg deze weg tot u op een groot kruispunt komt en op dit kruispunt gaat u rechtdoor. Bij de Citroendealer gaat u rechtsaf en na 500 meter ziet u Schadenet Van Mossel Rotterdam aan uw rechterkant liggen.

Schadenet Van Mossel Rotterdam voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht