Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08:00u - 18:00u
za:
09:00u - 12:00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Van Mossel Meppel | Servicelocatie

Schadenet Van Mossel Meppel is een ‘Servicelocatie’. U kunt hier dus terecht voor de afgifte van uw voertuig met schade. Schadenet Van Mossel Meppel vervoert uw voertuig vervolgens naar een andere Schadenet Van Mossel locatie alwaar de schade gerepareerd zal worden.

Expireert uw leasecontract? Dan kunt u uw auto afgeven bij één van onze andere vestigingen.

Schadenet Van Mossel Meppel is onderdeel van Schadenet B.V., dit is een transparante organisatie met duidelijk communicatielijnen. Een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt ons in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

Schadenet Van Mossel biedt meer dan u verwacht!

De Van Mossel Autoschade Groep is aangesloten bij Schadenet en onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep. Met 14 schadevestigingen verspreid in Nederland bieden wij u graag meer dan u verwacht!

Onze missie

De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met maar liefst 65 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.

Onze visie

Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we onder andere door:

  • investering in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening;
  • scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging;
  • zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De Van Mossel Automotive Groep is ISO 9001 gecertificeerd en heeft het certificaat Erkend Duurzaam Plus inclusief EED Module in bezit. Hiermee voldoen we aan de wettelijke kwaliteitseisen die worden gesteld aan onze producten en diensten. Om onze klanttevredenheid echter op een nog hoger niveau te krijgen, biedt Van Mossel Automotive Groep meer dan u verwacht. Belanghebbenden krijgen bij ons dan ook op transparante wijze inzicht in de effecten van onze bedrijfsvoering op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

CO2-reductie

Duurzaam ondernemen heeft letterlijk de toekomst. Bij de Van Mossel Automotive Groep zijn dan ook de drie belangrijkste begrippen van CO2-reductie verankerd in onze bedrijfsvoering, te weten; Bewustwording – Reduceren – Compenseren.

Van Mossel biedt meer dan u verwacht

Onze medewerkers zijn trots op ons bedrijf en dragen dat elke dag uit door professioneel gastheerschap. Kom een keer langs, zodat wij ook uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Graag tot ziens!

Schadenet Van Mossel Meppel | Servicelocatie voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht