Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Van Mossel Autoschade Kort
  • Banninklaan 8
  • 4301 NN Zierikzee
  • Openingstijden
  • ma t/m vr:08:00-18:00
  • za:09:00-12:00
  • Wij zijn nu geslotenUitzonderingen
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Van Mossel Autoschade Kort

Van Mossel Autoschade is aangesloten bij Schadenet en maakt onderdeel uit van mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep. Van Mossel is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes. Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we onder andere door investering in (persoonlijke) groei van ons personeel.

Met schadevestigingen in heel Nederland bieden wij een landelijke dekking om het volledige schadeherstel van alle merken tot in de puntjes te verzorgen. Wij doen er alles aan om bij autoschade zo goed en zo efficiënt mogelijk te helpen. Een forse schade of een klein krasje, autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Van Mossel Autoschade zorgt ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Door bijvoorbeeld uw auto gratis te komen halen, thuis of op het werk. U kunt ook via het dealerbedrijf uw schade melden. Zo kunt u weer snel en veilig op weg.

Onze medewerkers zijn trots op ons bedrijf en dragen dat elke dag uit door professioneel gastheerschap. Kom een keer langs, zodat wij ook uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Schadenet Van Mossel Autoschade Kort is een specialist in autoschadeherstel in de regio van Zierikzee

Schadenet Van Mossel Autoschade Kort is een specialist in autoschadeherstel in Zierikzee

Terug naar overzicht