Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Van Beek

Nagelpoelweg 92
7333NZ Apeldoorn
www.schadenetvanbeek.nl

Openingstijden

ma - vr:
07.30u - 18.00u
za:
-u - -u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Van Beek

Schadenet Van Beek is vanaf 1968 actief in Apeldoorn als autoschadeherstelbedrijf. In de afgelopen decennia hebben wij ons ontwikkeld tot een uitstekende en betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Wij werken constant aan het optimaliseren van onze processen om zo de hoog mogelijke kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren. Wij zijn dan ook geselecteerd als aangesloten schadehersteller voor vrijwel alle verzekeraars en landelijke en regionale leasemaatschappijen.  

Onze kernwaarden richten zich op het mobiel houden van u als klant, want autoschade komt altijd onverwacht. Korte doorlooptijden en een snelle, soepele afwikkeling. Schadenet Van Beek handelt schadeherstel af met uw lease maatschappij, verzekeraar of tussenpersoon. Hierdoor hoeft u meestal het schadebedrag niet voor te schieten en heeft u minder of zelfs geen eigen risico!

Tevens garanderen de ISO 9001, ISO 14001 en FOCWA certificering kwalitatief herstel van de schade volgens de modernste technieken en krijgt u op alle werkzaamheden vier jaar garantie.

Schadenet Van Beek voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht