Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Van As Capelle

Essebaan 2 Hoofdweg sector D
2908LK Capelle aan den IJssel
www.schadenetvanas.nl/capelle

Openingstijden

ma - vr:
07.00u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Van As Capelle

Ontstaansgeschiedenis

Schadenet Van As helpt sinds 1964 onze klanten in topvorm weer op weg. Wat in 1964 begon als eenmanszaak is in 2014 uitgegroeid tot één van de toonaangevende autoschadeherstelbedrijven in de regio Groot-Rotterdam, met vestigingen in Ridderkerk, Dordrecht, Capelle a/d IJssel, Sliedrecht en Barendrecht.

Welkom bij Schadenet Van As Capelle a/d IJssel

Schadenet Van As Capelle neemt u alle autozorgen uit handen. In het geval van autoschade zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Bij elke schadereparatie zorgen wij binnen een half uur voor vervangend vervoer. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice voor uw auto; hiervoor beschikken wij over eigen trailers. Onze dienstverlening bestaat verder uit snelle doch accurate calculaties en schadetaxaties, een strakke en haalbare planning en een efficiënte administratieve afhandeling. De professionele medewerkers van Schadenet Van As Capelle staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Naast advies over de reparatie van uw voertuig, helpen wij u bijvoorbeeld ook graag bij het invullen van het schadeformulier. Wij begrijpen dat een schadegeval bij een ongeluk gepaard kan gaan met heftige emoties; hier houden onze medewerkers altijd rekening mee.

Schadenet Van As Capelle zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doen wij door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu.

  • Lid van de FOCWA sectie Schadeherstel Ketens
  • Gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001
  • Deelnemer van de Stichting FOCWA Garantiefonds
  • FOCWA MVO gecertificeerd

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid stimuleren wij regionaal diverse sportactiviteiten, waaronder bijvoorbeeld hockeyvereniging Nesselande te Rotterdam.

Terug naar overzicht